Specialister i marmor

​Hos T & P Odorico ApS er vi specialiseret i at arbejde med marmor. Med en natursten som marmor kan du få et klassisk, varmt og luksuriøst udtryk i dit hjem eller din virksomhed.

Så skal du have marmorgulve i virksomhedens indgangsparti og på trapperne, eller på badeværelset i det private, så lad T & P Odorico ApS stå for arbejdet – om det så gælder 10 eller 1500 kvadratmeter gulv.

Mange års erfaring med marmor

Med en virksomhedshistorie, der går over 100 år tilbage, har vi mange års erfaring og ekspertise i marmorgulve og leverer et professionelt arbejde i den højeste kvalitet. Vi kan råde og vejlede i, hvilke farver eller nuancer, der vil passe bedst til dine ønsker og behov og kan lægge marmoren i lige præcis det mønster, du vil have.

​Fordelen ved at vælge marmorgulv i eksempelvis virksomhedens indgangsparti eller på trapper er, udover den flotte overflade, at du får et holdbart og slidstærkt produkt. Et sådan gulv skal kunne holde til mange mennesker, der hver dag betræder overfladen i en jævn strøm – det kan marmor.

Få en vejledning i vedligeholdelse

Når vi har lagt gulvet, giver vi en grundig vejledning i, hvordan gulvet skal vedligeholdes for, at det kommer til at vedblive smukt i mange år frem. Vi kan levere marmoren i alle størrelser og farver og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.

Så kontakt os på telefon +45 3133 1305, hvis du skal have udført et professionelt arbejde.

t. & p. odorico aps

Professionelt håndværk gennem generationer

Hos T. & P. Odorico ApS tilbyder vi kvalitetsbevidst rådgivning og en kvalitet som ikke kan sammenlignes. Siden 1883 har vi været fokuserede specialister på udelukkende terrazzo- og marmorløsninger, hvilket sikrer dig en kompetent samarbejdspartner.

T. & P. Odorico ApS

Mosede Bygade 59, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37133280

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 4340 4555

E-mail: ml@tp-odorico.dk

Bestil et uforpligtende tilbud.

åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright © 2022 T. & P. Odorico ApS. Alle rettigheder forbeholdes.