​Opsætning af vægfliser

​Klinker og fliser på væggene kan være både smukt og praktisk. T & P Odorico ApS er specialister i opsætning af klinker på væggene, hvad enten det er i vådrum, i køkkenet eller som vægbeklædning bag brændeovnen.

Lader du os stå for opsætningen af dine klinker er du sikret et smukt resultat i højeste kvalitet, hvor alt er lavet ordentligt, kanterne er snorlige og fugerne er pæne. Når vi opsætter klinker, er du desuden sikret et arbejde, der overholder gældende lov og krav om eksempelvis vådrumsbehandling.

klinker til både privat og erhverv

Vi sørger for et professionelt arbejde til konkurrencedygtige priser og kan både stå for bestillingen, leveringen og opsætningen af vægfliserne. Vi har mange års erfaring og kan give gode ideer og råd til, hvordan klinkerne vil tage sig bedst ud i din virksomhed eller i dit hjem.

Vi opsætter klinker for både private og virksomheder og hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Har du revnede vægfliser på dine vægge kan vi også sørge for reparationen af det, så det igen kommer til at se smukt ud.

Få et unikt mønster med en anderledes struktur

Klinker til væggene er ofte finere og mere tynde i designet end klinker til gulvet. Det giver dig et pænt finish på dine vægge og en overflade med et minimum af vedligeholdelse, du kan blive glad for i mange år frem.

Hos T & P Odorico ApS tilbyder vi også vores kunder at opsætte border på væggene eller som bordplade, så du kan få et helt unikt mønster eventuelt med en anderledes overflade og struktur.

Så kontakt os på telefon +45 4340 4555, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave. Vi glæder os til at hjælpe dig.

t. & p. odorico aps

Professionelt håndværk gennem generationer

Hos T. & P. Odorico ApS tilbyder vi kvalitetsbevidst rådgivning og en kvalitet som ikke kan sammenlignes. Siden 1883 har vi været fokuserede specialister på udelukkende terrazzo- og marmorløsninger, hvilket sikrer dig en kompetent samarbejdspartner.

T. & P. Odorico ApS

Mosede Bygade 59, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37133280

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 4340 4555

E-mail: ml@tp-odorico.dk

Bestil et uforpligtende tilbud.

åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright © 2022 T. & P. Odorico ApS. Alle rettigheder forbeholdes.