​Lægning af gulvfliser

Klinker og gulvfliser kommer i utallige materialer, størrelser, farver og nuancer. Hos T & P Odorico ApS har vi specialiseret os i lægningen af klinker og gulvfliser og leverer altid et resultat, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Fra 2 til 2000 kvadratmeter gulv

Vi lægger klinker for både privatkunder samt store og små virksomheder, og ingen gulve er for små eller for store til os, hvad enten det er et toilet på 2 kvadratmeter eller et butikscenter på 2000 kvadratmeter. Så lad os stå for arbejdet, så du er sikret et ordentligt og professionelt resultat, der kan holde i mange år frem.

Med gulvfliser er du garanteret et holdbart og slidstærkt materiale, der kræver et minimum af vedligeholdelse, og som kan passe ind i ethvert bryggers, bad, entré, køkken, kantine, mødelokale, stue eller et helt andet rum.​

Reparation af gulvfliser og klinker

Hos T & P Odorico ApS tilbyder vi også at reparere flisegulvet, hvis det er revnet eller på anden måde beskadiget. Vi sørger for at anskaffe det samme materiale som eksisterende gulv hvis muligt, og udskifter og reparerer, så gulvet kommer til at se ud som nyt igen.

I virksomheden lægger vi stor vægt på altid at aflevere et resultat i højeste kvalitet, ligesom vi prioriterer kontakten med vores kunder højt. Gennem en god dialog fra start til slut, kan vi sammen opnå den helt perfekte løsning til dit gulv.

Kontakt os på telefon +45 4340 4555, på mail odorico@pc.dk eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave. Vi står altid klar til at hjælpe.

t. & p. odorico aps

Professionelt håndværk gennem generationer

Hos T. & P. Odorico ApS tilbyder vi kvalitetsbevidst rådgivning og en kvalitet som ikke kan sammenlignes. Siden 1883 har vi været fokuserede specialister på udelukkende terrazzo- og marmorløsninger, hvilket sikrer dig en kompetent samarbejdspartner.

T. & P. Odorico ApS

Mosede Bygade 59, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37133280

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 4340 4555

E-mail: ml@tp-odorico.dk

Bestil et uforpligtende tilbud.

åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright © 2022 T. & P. Odorico ApS. Alle rettigheder forbeholdes.